leeg

Over Laura

“Voor elk ontwerp creëer ik een nieuwe wereld, waarin het fijn is. Je moet mij niet hebben als het alleen maar functioneel hoeft te zijn, ik houd erg van kleine details die juist dat extra geven. Ik houd van kleur, decoratie, illustratie, fotocollage, kunst en ornament. Ik maak het liefst ontwerpen waar je vrolijk van wordt.”

laura_visser3
leeg
leeg
laura_visser4

Achtergrond

In 2000 studeerde ik af aan de kunstacademie Utrecht. Ik begon als ontwerper voor websites en drukwerk voor RTL en de Publieke omroep. In 2003 werd ik zelfstandig ontwerper. Ik werkte voor veel verschillende opdrachtgevers, soms in samenwerking met programmeurs, fotografen en redacteurs.

Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling en meditatie en volgde vele trainingen en retraites in Nederland en India. Ik schrijf hierover op mijn blog:
So Many Gurus

leeg
Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Webdesign

Het Concertgebouw
RTL.nl
Publieke Omroep
GLS
Georgette de Sonnaville
EFT Noord Holland
Psychotrauma EMDR
Stek Den Haag
Diaconie Den Haag
Protenstantse Fondsen
Thyzo
Universiteit van Wageningen – Waterleven
Grandmaster Quest
NSDSK
Hogrefe Uitgeverij
IFOR
Nieuwe Vrijzinnige Omroep
Intratuin
Agis Verzekeringen
Nu Workshop
Koninklijke Luchtmacht
Marga Rijken Co-active Coaching
Marjolein Kalter
Matthijs Helmich
Mireille Wiegman
Dick de Bruijn Gallery
Agis Verzekeringen
Uitgeverij Holland
A Million Dreams
Amisha Yoga
Het Klikt Fotografie
Women Peacemakers
Programme
Loopbaan Onderhoudsgroep
Steyger Academy

Drukwerk

Cumulus
Independer
Amantis
Mountain Child Care
Human Content
Mediquest
de Nationale Hypotheker
NPB Sales
Sealskin
Culturalis
Musicians without Borders
Mountain Child Care
Federatie van Diaconieën
Boom Testuitgevers
Venwoude
Grimm Audio
VoiceMe
MyQuest

“Laura is een heel prettig persoon om mee te werken. Wat zij als geen ander kan is met de juiste vragen goed achterhalen wat een klant wil.”
Alex Jansen – Human Content

samen met / voor

Aquent
Appoint
Ara Interactive
Basic Orange
MeiRieM
Rhinofly
Lost Boys
Bone.nl
Publieke Omroep
Holland Media Groep
RTL.nl
Stretta Design
Studio BVDT
Studio Specht
Tribal DDB
VARA
Ivo Broekhuizen
Werner Studio
WeQuest
Yorin
Agency.com
NSDSK
Universiteit Leiden

“Ze blijft kalm met een glimlach, zelf als dingen lastig zijn.”
Marjolein Kalter – IntraQuest

Privecyverklaring

Privecyverklaring

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens.

Privecyverklaring

Privacy vind ik belangrijk en ik ga daarom zorgvuldig om met jouw gegevens. Hieronder lees je welke gegevens ik van je bewaar, wat ik ermee doe en hoe je ze kunt laten verwijderen of aanpassen. Ik doe er alles aan om de informatie die jij me verstrekt vertrouwelijk te behandelen in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Deze verklaring gaat over mijn website en mijn bedrijf: eenmanszaak Laura Visser Art & Design, uit Hilversum, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met nummer 30276331

Welke gegevens bewaar ik?

Van klanten bewaar ik naam, adres, telefoon, e-mail, giro nummer. Deze gegevens zijn nodig voor de facturering en ben ik verplicht te bewaren voor de Belastingdienst. Ik gebruik de gegevens nooit voor andere dingen, en geef ze nooit door aan derden, behalve aan mijn accountant en als het wettelijk verplicht is. Van geïnteresseerden bewaar ik de naam en e-mail adres en IP adres. Deze gegevens staan op de website zelf, of gaan via beveiligde SSL internet verbinding naar mijn eigen computer, of naar de e-mail provider waar vandaan ik de nieuwsbrieven stuur, ik doe dat via YMPL.com. Zie voor hun privesiepolicy punt 6 op hun website https://www.ymlp.com/nl/algemene-voorwaarden.html. Ik bewaar de gegevens nooit langer dan noodzakelijk.

Ik gebruik je gegevens om:

  • een bestellingen te verwerken of diensten te leveren
  • een factuur te maken, de betaling af te handelen
  • je ondersteuning en/of extra informatie te bieden
  • je feedback te vragen
  • mijn websites en diensten te verbeteren
  • je te informeren over mijn producten en diensten, en die van anderen als ik denk dat je die interessant kunt vinden

Je ontvangt mijn nieuwsbrief uitsluitend na aankoop en/of afname van een product of dienst, of als je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven.

Recht op inzage, rectificatie en wissen

Als je wilt weten welke gegevens ik van je bewaard heb of als je wilt dat ik je gegevens verwijder of aanpas, stuur me een e-mail via info@lauravisser.nl. Voor de nieuwsbrief kun je het makkelijkst je gegevens verwijderen of aanpassen via de link onderaan de nieuwsbrief. Sommige gegevens van klanten ben ik verplicht 7 jaar te bewaren, voor de belastingdienst.

Google Analytics

Voor het analyseren van het bezoek op mijn website maak ik gebruik van Google Analytics.  heb hiervoor het delen van alle informatie uitgezet, een verwerkingsovereenkomst hebt afgesloten met Google en voldoe daarmee aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Klachten

Als je een klacht hebt over hoe ik met je gegevens om ga, dan hoor ik dat graag. Ik zal het zo snel mogelijk proberen op te lossen. Je kunt ook een klacht indienen bij autoriteitpersoonsgegevens.nl

Informatie die je zelf deelt

Houd er rekening mee dat de informatie die je zelf deelt via mijn websites – bijvoorbeeld via een blogcomment of via onze pagina’s op social media – door iedere bezoeker kan worden gezien, verzameld en/of gebruikt. Ik accepteer geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor ongeoorloofd gebruik van deze informatie door derden.
Als er ontwikkelingen in mijn bedrijf zijn of in de privacywetgeving in het dan kan deze privacyverklaring worden bijgewerkt.

Voor vragen over mijn privacybeleid kun je me mailen via info@lauravisser.nl